Tako kot je uspelo Vojku... aja, ni mu.
NAJAVE STRIPOV
Moderatorji: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: NAJAVE STRIPOV
Vojko ima po mojem drug problem. Z njegovimi stripi je vse OK, cena vredu, kvaliteta TOP, ampak 99% ljudi sploh ne ve da njegovi stripi obstajajo. Če bi že imel vsaj Facebook stran in predstavljal novosti in kar je v ponudbi, bi mu zadeva stekla čisto drugače kot pač je. Dobil bi sledilce in kupce.
Na tak način delajo vsi zadnja leta in prodajajo… on pa se drži le Oblačkovih sejmov, to je pa tudi vse kjer le peščica ljudi ki konstantno hodi na te sejme in že vejo za njega lahko vidijo da še Risar obstaja.
Vse hrvaške, srbske in tudi bosanske založbe delajo na tak način, tudi slovenske… in folk ve da je nekaj zunaj. On pa nima niti osebnega profila, spletna stran bognedaj ne obstaja, vse kar ima na letakih je njegov mejl.
Žalostno, ampak tako se ne dela in ni čudno da ne gre

Na tak način delajo vsi zadnja leta in prodajajo… on pa se drži le Oblačkovih sejmov, to je pa tudi vse kjer le peščica ljudi ki konstantno hodi na te sejme in že vejo za njega lahko vidijo da še Risar obstaja.
Vse hrvaške, srbske in tudi bosanske založbe delajo na tak način, tudi slovenske… in folk ve da je nekaj zunaj. On pa nima niti osebnega profila, spletna stran bognedaj ne obstaja, vse kar ima na letakih je njegov mejl.
Žalostno, ampak tako se ne dela in ni čudno da ne gre

Ravno sem ga kupilBloch napisal/-a: ↑09.05.2025 8:34:10Je kdo preveril, če je tole res izšlo?
https://emka.si/products/racigrad-dolin ... 4176DBvCkj

Tudi jaz vzel. Hrbet je enak kot pri prvi knjigi
(razen letnic seveda).

Meni se zdi OK. Ne vem kaj je že nekdo enkrat nekaj čez hrbet rekel. Prejšni in ta sta enaka in vredu
- Priponke
-
- 4E00F66A-D1B0-411A-AB6B-467F5496D45E.jpeg (154.86 KiB) Pogledano 1885 krat
Risar očitno še ni rekel zadnje:
Alfonso Font - Ujetnik zvezd (Studio Risar, 2025)

Alfonso Font - Ujetnik zvezd (Studio Risar, 2025)

Če ste želeli obogateti s prodajo starih Tintinov v Slovenščini (nekateri deli dosegajo kar bizarno visoke cene) bo treba pohiteti... Učila pripravljajo ponatis kompleta (no, 12 naenkrat).
Asterix in Normani (Graffit) / v tisku
glede na gosta Tinte nihče ni presenečen:
Benjamin Renner - Veliki hudobni lisjak
Stripolis, 2025
v tisku
Benjamin Renner - Veliki hudobni lisjak
Stripolis, 2025
v tisku