Graffit ima vse -10%, razen prastarih zadev, ki so po 5€.
Slovenski knjižni sejem 26.11.2024 - 1.12.2024
Moderatorji: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Slovenski knjižni sejem 26.11.2024 - 1.12.2024
samo tole:
V sklopu Interlibra se je prodalo 420 izvodov Gričke vještice na samem sejmu in 351 po vseh drugih poteh skupaj.
Hvala za obvestilo - včeraj sem bil čisto slučajno v LJ, tako da sem vzel tazadnja dva Titeufa za -20%, Asterixa in Grifona ter onega malega s cuckom pa za -10%. So imeli kar v redu štand in kar nekaj obiskovalcev. Je bilo pa dopoldan kar dosti šolske mularije - od drobiža v rumenih telovnikih, do zdolgočasenih srednješolcev. Pri Učilih in MK so pa tudi kar naprej kasirali.
Nek El Dorado to verjetno res ni, ampak razprodaj pred stečajem pa tudi še ni...
Eh, kot kaže nič zame na letošnjem (domačem) sejmu. Pa še prišel sem ob popolnoma nepravem času. Zgleda, da so imeli pri Norih obzorjih neko predstavitev, ker že kmalu pri prihodu v dvorano vidim glavnega propagandista Nore24 (tisti kričoči stric, ki pozna vse lažnivce), nato sem prišel do neke gruče penzičev, kjer so ob robu častili Herr Goebbelsa in se z njim rokovali, nato jo primaha še Peterle... sem se kmalu pobral. Zgleda, da so penziči prišli pomagati Kalimeru, kot kaže žena, brat in starši naenkrat nimajo več denarja.
https://reporter.si/clanek/slovenija/ja ... ba-1381970
https://x.com/GorencPatricija/status/18 ... 15/photo/1
No, nič zame pa zato, ker sem prišel samo po Graščino Zora, ki pa je medtem že ... trarararara!!! razprodana!
Baje sledi ponatis. Torej se vidimo spet ob letu osorej.
Graffit sem sicer komaj našel, ker so v zadnji mračni hali, kjer so kot kaže porinili vse, kar ni v ospredju.
Aha, pa Maconovega Sokrata sem videl, direktno nad ninelovim 4000 je stal na polici. Bi slikal, če bi imel s čim.
Aja! Še glavna (vsaj zame) stvar... spet naletel na Tachenovo The Fantastic Worlds of Frank Frazetta, po 25 €. Enako tudi Masterpieces of Fantasy Art. Sem že skoraj pograbil pa si potem premislil, češ najprej preveri ceno na netu. In hja, ista cena 25 €, torej brez popusta. Oz., je verjetno tule ceneje zaradi poštnine.

https://reporter.si/clanek/slovenija/ja ... ba-1381970
https://x.com/GorencPatricija/status/18 ... 15/photo/1
No, nič zame pa zato, ker sem prišel samo po Graščino Zora, ki pa je medtem že ... trarararara!!! razprodana!

Baje sledi ponatis. Torej se vidimo spet ob letu osorej.
Graffit sem sicer komaj našel, ker so v zadnji mračni hali, kjer so kot kaže porinili vse, kar ni v ospredju.
Aha, pa Maconovega Sokrata sem videl, direktno nad ninelovim 4000 je stal na polici. Bi slikal, če bi imel s čim.

Aja! Še glavna (vsaj zame) stvar... spet naletel na Tachenovo The Fantastic Worlds of Frank Frazetta, po 25 €. Enako tudi Masterpieces of Fantasy Art. Sem že skoraj pograbil pa si potem premislil, češ najprej preveri ceno na netu. In hja, ista cena 25 €, torej brez popusta. Oz., je verjetno tule ceneje zaradi poštnine.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Be the Change You Want to See
DIDAKTA - komplet 4 knjig Hilde = 50 evrov; posamična knjiga je 15, če mi je prav ostalo v glavi
ZRC SAZU - stripi 20% popusta
GOGA - Corto Maltese: Beneška zgodba - 14,90 €
Če sem prav ujel, so pri Graffitu po 5 evrov tudi Iznogudi.
ZRC SAZU - stripi 20% popusta
GOGA - Corto Maltese: Beneška zgodba - 14,90 €
Če sem prav ujel, so pri Graffitu po 5 evrov tudi Iznogudi.
Menda se je na sejmu precej dobro prodajalo (ni bilo čudežev, je bilo pa menda nad pričakovanji glede na splošno stanje v družbi)
Kar je bilo vidno v nedeljo na nekaterih stojnicah, ki so bile dobesedno izropane.
Ni bil pa to Interliber.
Ni se prodajalo vse. Menda so ljudje "postali" izbirčni.
Menda je pod črto rezultat, da se Knjižni sejem še vedno izplača.
Cene so previsoke - in sejma in knjig.
Pa preveč sejmov da je, ki vsi računajo, proda se pa bolj malo.
Kar je bilo vidno v nedeljo na nekaterih stojnicah, ki so bile dobesedno izropane.
Ni bil pa to Interliber.
Ni se prodajalo vse. Menda so ljudje "postali" izbirčni.

Menda je pod črto rezultat, da se Knjižni sejem še vedno izplača.
Cene so previsoke - in sejma in knjig.
Pa preveč sejmov da je, ki vsi računajo, proda se pa bolj malo.