Lazarus Ledd

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Morbid

Lazarus Ledd

Post by Morbid »

Zanima me ali Lazarus Ledd še sploh izhaja in ali je bila številka Otrov sneguljice zadnja? Mogoče ve kdo zakaj so ga prenehali izdajat?
Morbid
Jure Čokl

Post by Jure Čokl »

Hrvati ga še izdajajo saj lahko na novejših stripih še vedno spremljamo reklame za nove številke. Zakaj ga pri nas ni več pa mi ni čisto jasno. Je pa res da vsak od stripov za nekaj časa enostavno ponikne in ga več mesecev ali celo kakšno leto ni, potem pa se spet pojavi. Z eno besedo zmešanjava, zelo svojstvenanašim južnim sosedom.
Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe!
ziga

Post by ziga »

SD ga je nehala izdajat pri Otrov snjeguljice, potem ga je prevzel Ludens, ki ga pa ne prodaja v Sloveniji, ker se je baje pod SD slabo prodajal.Sicer ga pa Ludens izdaja tudi na dva meseca, mogoče ga bo kmalu ukinil.
Jaz si sicer kupujem LL originale, direktno od Star comicsa, ker niso posebej dragi, kvaliteta pa je nad-super.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Lazarusa lahko naročite v striparnici, ima pa ta junak največ naročnikov od vseh ludens junakov. Lepo, da ga zopet izdajajo, vendar me jezi da so preskočili 15 epizod. SD je pa zajebala z extra ciframi, ker ni šla od začetka
ziga

Post by ziga »

Samo zdaj bi novi LL moral že priti na kioske, ker bo konec januarja.Razen če so ga prestavili in bo zdaj izhajal na 3 mesece zaradi slabe prodaje.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

ziga wrote:Samo zdaj bi novi LL moral že priti na kioske, ker bo konec januarja.Razen če so ga prestavili in bo zdaj izhajal na 3 mesece zaradi slabe prodaje.
Fantje za tolažbo lahko povem, da sem dobil kakih 50 kosov glanc LL, tako da če bo kdo rabil za popolnitev zbirke, bo lahko objavo našel na striparni in sekciji prodam :wink:
Odstrani se pošast!
mister-no

Post by mister-no »

kera številka lazarus ledda je bila zadnja? 58?
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

da. in bojim se da je zadnja zadnja :(
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

jang wrote:da. in bojim se da je zadnja zadnja :(
:?
Image
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

menda so zadnje izjave Bernarda nekaj v tem smislu:

Bo kmalu izšel Martin Mystere, oziroma bo sploh še izhajal ?
- Mhm
pa Mister No ?
- Verjetno
Kaj pa Lazarus, torej ga ne boš več izdajal ?
- Kdo to pravi ?
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

eh, Bernard.
a se njega sploh splača kaj vprašat?
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

jang wrote:eh, Bernard.
a se njega sploh splača kaj vprašat?
po mojem, ne!!!
ne daje odgovorov po mojem okusu :?
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

jang wrote:da. in bojim se da je zadnja zadnja :(
k sreči sem se zmotu :D
izšla je nova 59. številka
samo na žalost so spet prekočili na originalno 121. številko...kar je katastrofa za LL :evil:
Mioke
STRIPOHOLIK

Post by Mioke »

Danes sm prvič prijel v roke ta strip( št. 58 ) in morm povedat da me je kr všeč tko da upam da bo še izhajal!

Me pa neki zanima! Kupil sm paket po 600 sit Zagorje. Št. nism gledal ker sm jih na novo začel zbirat. Ko sm jih odpakiral(ovoj je bil raztrgan že prej) je bil vmes tudi ta strip od Lazarusa...a je to navada da kombinirajo razne stripe ali je tista v trafiki vtaknila ta strip med Zagorje??
Last edited by Mioke on 15.07.2005 14:16:21, edited 2 times in total.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Mioke wrote:Danes sm prvič prijel v roke ta strip(št. 58) in morm povedat da me je kr všeč tko da upam da bo še izhajal!

Me pa neki zanima! Kupil sm paket po 600 sit Zagorje. Št. nism gledal ker sm jih na novo začel zbirat. Ko sm jih odpakiral(ovoj je bil raztrgan že prej) je bil vmes tudi ta strip od Lazarusa...a je to navada da kombinirajo razne stripe ali je tista v trafiki vtaknila ta strip med Zagorje??
Lazarusa moraš brati po vrsti od začetka, ker so zgodbe izredno povezane. So relativno poceni, dobil jih boš z lahkoto po 10 kn komad al pa še ceneje.

Glede tvojega paketa pa. možno je tudi da je Bernard kaj kombiniral in dal med zagorja še kak strip ki mu ne gre v prodajo. To se mi zdi kar super ideja z njegove strani.
Je pa seveda tudi možno da so kaj takega počeli v trafiki, meni je enkrat v trafiki odprla dva paketa AF (iz vsakega mi je manjkal po en strip) in smo malo zamenjali :lol:
Post Reply