Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Vse v zvezi s stripi.

Moderatorji: TomDarjangCortoTornadoMioke

wer
Prispevkov: 1796
Pridružen: 21.08.2008 9:56:12

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a wer »

jang napisal/-a:Strip agent bo ponujal Ken Parkerja 13,14,15,16 za tiste ki ga kupujete
superca!
play it again
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 11089
Pridružen: 26.01.2005 19:42:10
Kraj: bled

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a jang »

[quote=Dado A.]Na ovogodišnjem Interliberu koji će se u Zagrebu održati od 12. do 17.11. proslavit ćemo i svoj 15. rođendan, a tim povodom predstavit ćemo i svoje “sretne vrećice”![smile]

Naime, bliži nam se vrijeme darivanja, a kako boljeg dara od stripova jasno da nema, na našemu ovogodišnjem štandu imat ćete priliku kupiti “sretne vrećice” po cijeni od 100, 200, 300 i 400 kuna, a unutra će se nalaziti stripovi koji će biti na popustu do čak 75%![smile]

Naravno, vjerojatno se sad pitate zašto se onda te vrećice zovu “sretne”, a odgovora su dva i oba su vrlo jednostavna. Prvi je taj da će onome tko ih kupi donijeti sreću zbog ogromnog popusta koji će dobiti, a drugi razlog je to što će svaki kupac morati imati i određenu dozu sreće kako bi što bolje prošao jer će sadržaj vrećica za sve kupce biti – nepoznat! Dakle, svi oni koji se odluče kupiti “sretnu vrećicu” novac će praktički davati naslijepo, a sadržaj vrećice moći će otkriti tek kad uklone sve naljepnice kojima će ona biti zaštićena.[smile]

No, da ipak ne bude baš potpuno naslijepo, evo zadanog okvira u kojima će se nalaziti sve naše “sretne vrećice”:

- U “sretnoj vrećici” od 100 kn vrijednost stripova koji će se nalaziti unutra bit će minimalno 325 kn (popust od minimalno 69%).

- U “sretnoj vrećici” od 200 kn vrijednost stripova koji će se nalaziti unutra bit će minimalno 675 kn (popust od minimalno 70%).

- U “sretnoj vrećici” od 300 kn vrijednost stripova koji će se nalaziti unutra bit će minimalno 1050 kn (popust od minimalno 71%).

- U “sretnoj vrećici” od 400 kn vrijednost stripova koji će se nalaziti unutra bit će minimalno 1450 kn (popust od minimalno 72%).

Osim toga, a sve s ciljem da kupci budu što zadovoljniji, u svakoj od navedenih vrećica morat će biti minimalno jedna knjiga nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No, a po vrećicama to bi značilo ovako:

- U “sretnoj vrećici” od 100 kn bit će minimalno jedna (1) knjiga nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No.

- U “sretnoj vrećici” od 200 kn bit će minimalno dvije (2) knjige nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No (mogu biti i različiti junaci, tj. može biti npr. jedna knjiga Texa i jedna Zagora).

- U “sretnoj vrećici” od 300 kn bit će minimalno tri (3) knjige nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No (mogu biti i različiti junaci, tj. može biti npr. jedna knjiga Texa, jedna knjiga Mister Noa i jedna Zagora).

- U “sretnoj vrećici” od 400 kn bit će minimalno četiri (4) knjige nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No (mogu biti i različiti junaci, tj. može biti npr. jedna knjiga Texa, jedna knjiga Mister Noa, jedna knjiga Nathana Nevera i jedna Zagora).

Što se tiče vremenskog ograničenja naslova koji će se moći naći unutra, u “sretnim vrećicama” neće se moći pronaći izdanja koja su izašla nakon 10.11.2017., a oni stripovi koji budu u njima nalaze se po našim kriterijima (iz različitih razloga) ispod razine glancera za štand, no opet iznad razine da budu među oštećenima. Jasno, u “sretnim vrećicama” neće biti svih brojeva svih junaka, ali unatoč tome zasigurno će biti riječ o atraktivnoj opciji za sve one koji bi htjeli iznenaditi nekoga (ili možda čak i sebe, zašto ne) simpatičnim darom koji višestruko nadmašuje njegovu cijenu. I još jedan detalj: knjige u “sretnim vrećicama” neće biti označene nikakvim pečatom, natpisom, naljepnicom i slično.[smile]

Na kraju još samo informacija da je količina “sretnih vrećica” ograničena, a osim kupovine na štandu moći će se naručiti i putem našega e-maila info@libellus.hr sve do isteka zaliha.[smile]

Sretno svima![smile]

P.S. Evo kako izgledaju naše “sretne vrećice”...

Slika[/quote]
Uporabniški avatar
tilitili
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 6356
Pridružen: 26.02.2009 21:26:50
Kraj: zagorje ob savi

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a tilitili »

spet neki za mene..... :D

pa un spodi tut 8)
Zadnjič spremenil tilitili, dne 07.11.2019 10:18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 11089
Pridružen: 26.01.2005 19:42:10
Kraj: bled

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a jang »

[quote=Dado R.]Vrijeme je da najavimo sve ponude pripremljene za ovogodišnji Interliber koji će se u Zagrebu održati od 12. do 17.11.2019., a moći ćete nas pronaći u paviljonu 6 - štand 1b (od glavnog ulaza drugi štand desno),
odnosno na istom mjestu kao i prošlih godina! Naravno, i ovog puta pripremili smo za vas posebne ponude i akcije, a evo o čemu je riječ:


POPUST DO 50%

Već kupovinom samo jedne knjige možete ostvariti popust do čak 50%!!! Naime, za svaku kupljenu knjigu iz popisa drugu knjigu iste ili niže vrijednosti dobijate GRATIS!!!
Dakle ako uzmete 2 knjige ona s nižom cijenom je gratis. Ako uzmete 4 knjige 2 jeftinije su gratis, kod 6 knjiga 3 jefitnije su gratis i tako redom...
Naravno, izbor knjiga je isključivo vaš! Oko 150 naših knjiga nalazi se u ovoj ponudi a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici).
Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje...Popis - Popust do 50%!
Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!



POPUST 20%
Kao što već znate, svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje.
Nakon isteka te akcije svaka knjiga prodaje se isključivo po normalnim cijenama bez mogućnosti bilo kakvih drugih akcija i popusta.

Stoga predlažemo da bacite pogled na ovaj popis izdanja u kojem možete pronaći sve naslove za koje još i tijekom Interlibera vrijedi popust od 20%. Popis - Popust 20%!



NOVA IZDANJA
Kao što ste vidjeli u najavama, pripremili smo i nekoliko novih izdanja koja ćemo premijerno objaviti na Interliberu.
Riječ je, naravno, o sljedećim knjigama: Nathan Never – “Ponovno rođenje” 1 i 2, Magični Vjetar – “Povratak” 1 i 2, Mister No – “Nove pustolovine” 1 i 2, album Čovječe, ne ljuti se te Mladi Tex Willer 1.
Već znate da svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje, no za posjetitelje ovogodišnjeg Interlibera pripremili smo dodatni popust u približnoj vrijednosti od 10%,
a evo kako ga možete ostvariti:

- Svi posjetitelji Interlibera komplet u kojemu se nalaze obje knjige Nathanovog “Ponovnog rođenja” umjesto za promotivnih 312 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 280 kuna!
- Komplet u kojemu se nalaze obje knjige “Povratka” Magičnog umjesto za promotivnih 296 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 265 kuna!
- Komplet u kojemu se nalaze obje knjige “Novih pustolovina” Mister Noa umjesto za promotivnih 296 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 265 kuna!
- Album "Čovječe, ne ljuti se" svi posjetitelji Interlibera umjesto promotivne 152 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 135 kuna!
- Prvu knjigu Texove mladosti svi posjetitelji Interlibera umjesto za promotivnih 220 kn moći dobiti za ultrapromotivnih 200 kuna!

Znate kako se kaže; no to nije sve! Ove godine slavimo 15 godina Libellusa i imamo još iznenađenja...
Čitatelji koji se odluče na kupovinu svih 8 izdanja koja smo pripremili za Interliber ostvaruju dodatni popust od 15% na promotivnu cijenu.
Drugim riječima komplet tih 8 knjiga po regularnoj cijeni iznosi 1595 kn, po promotivnoj cijeni u prva dva mjeseca iznosi 1276 kn, a po ovoj ultrapromotivnoj cijeni
za posjetitelje Interlibera komplet navedenih 8 knjiga iznosi 1085 kn!
Napominjemo da će ova akcija vrijediti isključivo tijekom Interlibera i za prodaju na našem štandu.



LIBELLUS KOLEKCIJA
I naša Libellus kolekcija bit će u posebnoj ponudi. Po dvije različite knjige bit će skupa u jednom paketu i koštat će 49,00 kn.
Na ovaj način četiri knjige iz ove edicije moći će se dobiti za samo 98,00 kn!



EXTRA PONUDA
Nakon brojnih poziva i mailova u kojima su čitatelji naših izdanja predlagali da im i ove godine omogućimo rezervaciju oštećenih knjiga, odlučili smo to ove godine ponoviti
te našu EXTRA PONUDU učiniti još posebnijom i pristupačnijom. Vjerujemo da svi već znate da naša EXTRA PONUDA podrazumijeva određenu manju količinu stripova koje nudimo po cijenama
od 19.90 kn, 29.90 kn, 39.90 kn, 49.90 kn, 59.90 kn itd. koji zbog ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju, a sigurni smo i da svi već
jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ. Dakle, svi koji žele rezervirati neko izdanje iz ove naše EXTRA PONUDE mogu pogledati popis koji se nalazi ispod ove najave
i poslati nam rezervaciju na info@libellus.hr s naznakom "Rezervacija oštećenih izdanja" te napisati koje knjige žele.
Nekih knjiga ima jako malo, doslovce primjerak ili dva, nekih nešto više, no i ovdje će vrijediti zlatno pravilo "tko prvi djevojci, njegova djevojka", a mi ćemo nastojati taj popis po potrebi svakodnevno aktualizirati.
Svaka rezervacija bit će potvrđena s naše strane, a u slučaju da je netko već rezervirao zadnji (ili jedini) primjerak nekog izdanja također ćemo vam to javiti u potvrdi vaše rezervacije.

Sve knjige koje ne budu rezervirane do 12. studenoga bit će ponuđene u slobodnoj prodaji na našem štandu (kao što je to dosad bilo i uobičajeno)
ali rezervacije ćemo moći primati najkasnije do 16. studenog ove godine za one knjige koje još budu dostupne.

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje...Popis - EXTRA Ponuda!



RASPRODANA IZDANJA
Kao i prošle godine na našem štandu moći ćete pronaći manji broj službeno rasprodanih izdanja. Riječ je o knjigama koje smo povukli iz knižara i s današnjim danom zatvorili smo sve rezervacije
koje su bile otvorene, odnosno svi rezervirani primjerci koji do danas nisu pokupljeni naći će se ovdje u prodaji.
Od većine naših rasprodanih izdanja neće se moći naći ni jedan primjerak, ali ponekih naslova imamo još primjerak, dva pa vrijedi baciti pogled na štandu.
Zbilja je jako malo ovih izdanja i nemamo popis istih stoga se ne mogu rezervirati već samo na štandu potražiti. Cijene ovih izdanja su regularne, otisnute na koricama.



VAŽNA NAPOMENA:

Nažalost, zbog količinske brojnosti naših izdanja jasno je da nećemo biti u mogućnosti izložiti sve svoje stripove koji se nalaze u ovim ponudama te stoga ako želite biti sigurni
da ćete na štandu pronaći upravo ono što vam treba savjetujemo vam da napravite prednarudžbe kako bismo mi to mogli pripremiti i Vašu rezervaciju pravovremeno donijeti na štand.

Rezervirati se može na e-mail: info@libellus.hr


Najljepše vas molimo da u mailu napišete svoje ime i prezime, broj mobilnog telefona i dan kad želite pokupiti izdanja. Rezervacije vrijede od danas pa najkasnije do 16.11.2019.
Naravno, rezervirati se treba najmanje 24 sata prije nego što želite pokupiti izdanja.


Sve ove ponude dostupne su isključivo na našem štandu u vrijeme trajanja Interlibera.

Ako sve bude kako planiramo i ove godine na našem standu moći će se plaćati i karticama (Maestro, Visa i Mastercard).

I za kraj, da izbjegnemo bilo kakve zabune, evo i popis izdanja koja ne ulaze ni u jednu od navedenih akcija... Popis - Izdanja bez popusta!

Vidimo se![/quote]
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 11089
Pridružen: 26.01.2005 19:42:10
Kraj: bled

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a jang »

tilitili napisal/-a:spet neki za mene..... :D

pa un spodi tut 8)
zame v bistvu dve knjigi oštečeni, pri sretnih vrečicah pa dvomim da bi dobil strip ki ga nimam :king:
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 8097
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Hm, pri oštečenih morda še kaj najdem oz. vsaj za kolega, pri "sretnih" pa ni sreče zame oz. ne vidim smisla.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Uporabniški avatar
tilitili
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 6356
Pridružen: 26.02.2009 21:26:50
Kraj: zagorje ob savi

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a tilitili »

In kolk majo še tega šmorna za prodat, mamma mia. Ampak vmes pa ni "veoma traženih" kot so npr NN44.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Uporabniški avatar
tilitili
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 6356
Pridružen: 26.02.2009 21:26:50
Kraj: zagorje ob savi

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a tilitili »

CRŠ za 100 kn prodaja zadnjih par številk Usagi Jojimbo od 10 - 14. Redna cena 120 kn. Po komadu, da ne bo pomote, ker sem naivno mislil, da komplet prodajajo po 100 kn!? Pa specijalac Yokai znižan iz 80 na 70 kun.
Ni glih kak hud popust.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 11089
Pridružen: 26.01.2005 19:42:10
Kraj: bled

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a jang »

za dobre popuste morajo biti izdaje stare vsaj 5 let in več po mojih izkušnjah... takega kot je imel Darkwood letos za njihove stare izdaje težko najdeš
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 8097
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Udruga CRŠ mislim, da nikoli ni dajala nekih ekstra popustov, bolj takšne kot si omenil tili, ali pa celo na 5 kn zaokroženo.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Uporabniški avatar
tilitili
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 6356
Pridružen: 26.02.2009 21:26:50
Kraj: zagorje ob savi

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a tilitili »

jang napisal/-a:za dobre popuste morajo biti izdaje stare vsaj 5 let in več po mojih izkušnjah... takega kot je imel Darkwood letos za njihove stare izdaje težko najdeš
Fibra ima dober generalni popust plus zelo ugodne količinske popuste. Libellus podobno, SA in BG stare izdaje skoraj poklanjajo, ostali so pa bolj "previdni" s popusti.
Res pa je, da so Usagiji 10 pa naprej stari manj kot dve leti. Ma enkrat jih bom že nabavu....če me bo še držalo takrat.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Uporabniški avatar
Nobody
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 5982
Pridružen: 02.05.2005 13:03:56
Kraj: Gornji Slaveči 2

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a Nobody »

tilitili napisal/-a:In kolk majo še tega šmorna za prodat, mamma mia. Ampak vmes pa ni "veoma traženih" kot so npr NN44.
Trn v peti, a?
Sma že dva ....
Uporabniški avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 11089
Pridružen: 26.01.2005 19:42:10
Kraj: bled

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a jang »

Gre kdo na sejem pa da ma plac v avtu? Sobota najraje
Uporabniški avatar
tilitili
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 6356
Pridružen: 26.02.2009 21:26:50
Kraj: zagorje ob savi

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a tilitili »

jang napisal/-a:Gre kdo na sejem pa da ma plac v avtu? Sobota najraje
Pazite se fantje, da ne bo kdo noseč pršu nazaj iz Zagreba:

KATOLIČKA incijativa 40 dana za život, u javnosti poznatija kao molitelji pred bolnicama, ide na Interliber, veliki sajam knjiga koji od sutra počinje na Zagrebačkom velesajmu.

Tako su se na svojoj Facebook stranici nedavno pohvalili da idu na Interliber, dodavši pritom kako možda njihova prisutnost ohrabri nekog da rodi. Kako bi se to točno trebalo dogoditi, nisu pojasnili.

"U paviljonu broj 6 tisuće će ljudi proći pokraj našeg štanda, a neki će i zastati i tako dobiti priliku da prime poruku za život. Možda upravo naša prisutnost na Interliberu ohrabri nekoga da rodi", napisali su u Facebook objavi.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Uporabniški avatar
Corto
Moderator STRIPOHOLIK
Prispevkov: 6191
Pridružen: 25.01.2005 20:30:25
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Re: Interliber 2019, Zagreb, 12.11. - 17.11.2019.

Odgovor Napisal/-a Corto »

jang napisal/-a:Gre kdo na sejem pa da ma plac v avtu? Sobota najraje
Mi gremo v četrtek. V soboto je preveč gužva.
Odgovori