Kukrkol, par slik:

Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke

Vse je bilo super z izjemo gorsko-cestnega relija - mi je bilo malo slabo ampak sem bil tiho, da nebi tili upočasnil in bi potem poli zamudil zadnji vlak za Ljubljano ob 19.42.Poli 78 wrote:Yup! Super dan v super družbi, vreme tut ko šus ... nazaj pa gorsko-cestni rally do cuga.![]()
Ma, o stripih je blo še najmanj govora.
Mislim, da smo se na postajo pripeljali pribrzeli ob 19.45 ... vlak pa samo minutko za nami. Na srečo je tudi tokrat zamujal (odhod iz Lj. dopoldne je tudi zamujal za dobrih 20 min ... samo razloga ne vem, ker je vlak ves čas stal na postaji).wer wrote:... da nebi tili upočasnil in bi potem poli zamudil zadnji vlak za Ljubljano ob 19.42.
Ni šlo drgač. Saj, če ne bi bilo treba po vajf v Prebold, bi šlo vse kot namazano brez pretiravanja.wer wrote:Vse je bilo super z izjemo gorsko-cestnega relija - mi je bilo malo slabo ampak sem bil tiho, da nebi tili upočasnil in bi potem poli zamudil zadnji vlak za Ljubljano ob 19.42.Poli 78 wrote:Yup! Super dan v super družbi, vreme tut ko šus ... nazaj pa gorsko-cestni rally do cuga.![]()
Ma, o stripih je blo še najmanj govora.
Tako, da sem od pira do cynara prešaltal na čaj!
poli pride v Zasavje samo še z vlakom - po tirnicah lepo naravnost z max hitrostjo 80 km/h in povprečno 58 km/hhorex2 wrote:![]()
ta prav cajt bi moral it iz šoštanja, pa bi šlo...
jst nisem imel nobenih problemov s cajtom![]()
![]()
kr vidm wera čist bledga na zadnjih zicih, poli pa verjetno nebo več pršu u zasavje....![]()
![]()
![]()
Wer Odlična majicatilitili wrote:
Ornk posebnež. Mu špila 348/uro. Tolk zamisli pa idej pa še poratajo mu. Đubox, avto, kombi, motorji, žmiguci, fitnes, boks, glasbila, cvetličarno ima za sproti in se v njej niti več ne zadržuje ali pa dela, razen posebnosti, kot so poroke, pogrebi, obletnice....A ste še ostali, pa je dal za rundo? Pridn.horex2 wrote: pa gregc......super možakar,restavrator,inovator, nidani,zelo uspešen
Ja res je. Horex je v zadnjem letu že mal gorenca postal.wer wrote:.... razen horexa, ki je že nekaj napeljeval na gorenjsko navezo.