Družbene anomalije: fašizem

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderatorji: TomDarjangCortoTornadoMioke

Odgovori
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

Ja, delaš se neumnega. Poglavitni problem so sistemski skrajneži, ki svojo skrajnost širijo skozi sistemske zvočnike in so vsi levi. Za to so vendar ustvarili sistem javnih pozicij in predvsem milijardne korupcije, ki to družbo obupno drago stane, v zameno pa dobimo marksistično laganje in samopomembnost komunistov.

Neverjetno se mi zdi, da kdorkoli sprejema propagiranje komunizma leta 2021 in sicer ob vseh informacijah, ki jih imamo. Leta 1989, ko sem bil v JLA, se je samo šepetalo o povojnih pobojih in o vseh zaprtih za ništrc (za recimo vic, ki ga je na ušesa ujel špicelj), knjig in posnetkov ni bilo, ampak takrat je obstajala resnična civilna družba, ki je povsem razumela, kako zlagani so videzi, ki se jih gre oblastni komunistični drek.

Danes pa komunisti javno razglašajo nediskriminatorno nasilje nad vsemi, ki nismo njihovi in zanje. Naj razložim, kaj je to. Nisem rasist, če trdim, da naj gredo ciganski tatovi pred sodnike, ker sta kraja in sankcije opredeljena v zakonih in je bistvo tat in ne cigan. Rasist in romofob bi bil (ali kaj že), če bi pozival, da je treba vsem ciganom ne vem kaj narediti in škoditi, ker so pač cigani. Nekomunisti tega ne počnemo, čeprav smo bojda zadnji drek. Bomo videli, kam vse to pelje, oziroma povsem jasno mi je, kam pelje (v komunistično nasilje in ubijanje), samo ne vem, kako daleč bomo prišli v Sloveniji.

To se gredo danes tukaj samopašni komunisti, obnašanje do nebodijihtreba vrha izvršne oblasti pa je eksplicitni dokaz predstave komunistov o volilni demokraciji (če niso njihovi na vrhu, so manj kot drek, bebčki Šarci so pa spoštovane avtoritete). In seveda so bebčki na vrhu lahko le, če jih upravlja kapitalsko zakulisje in podzemlje oziroma je zadaj za vsem mafijska režimska struktura. Udbomafija je beseda, ki dosti pove in ni prazna floskula.

Samo zamislim si, da bi v Kazahstanu Nursultanu ali pa njegovemu predsedniku vlade ali ministru na vrhu hriba nekdo zatežil kot Janši in Hojsu na Kredarici. To niti marice ne bi bile potrebne pod hribom, ker bi samo trupla pobrali iz prepada pa ne Nursultanovo. Ta bi v miru popil kavico in viski do konca in se razgledoval. Enim se očitno niti sanja ne, kje živijo in kako lepo jim je, ko se na gobcih silno "borijo proti fašizmu in janšizmu".
Zadnjič spremenil macon, dne 26.08.2021 16:44:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

Poli 78 napisal/-a: 26.08.2021 16:15:29 In zanimivo, naše nekulturno ministrstvo SDS pijanca je neonacistom podelilo "status nevladne organizacije na področju kulture." Bravo SDS, Hitler approved! :yes: :cry_lol: :cry_lol:

Sedaj pa se skozlajmo nad temi abotnimi fašisti
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Ob tisočih levih abotnežih s statusi je vseeno, če ga ima še kdo, ki ni levi abotnež. Tega sem se v praksi nagledal, ko v bistvu še ni bilo politično izrazito, verjamem pa, da je danes veliko bolj (vse za ljubi kruhek oziroma za "vrednote" gre).

Ti, kam greš lahko naprej od zmerjanja s fašisti? A so potem na vrsti maske in kiji za baseball? A bo kdo "čistil" še zate, ker ti vendar nisi tak, ti boš pa doniral in podpiral?
Uporabniški avatar
risar_69
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 9775
Pridružen: 14.04.2007 16:39:52
Kraj: Ljubljana

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a risar_69 »

Tu se vedno deli folk na levi-desni, cepljeni-necepljeni itd. to politikom se kako odgovarja.
veliko nas v Sloveniji ni ne levih ne desnih, ampak normalnih, zdravih ljudi z normalno delujočim kritičnim razmišljanjem in se ne opredelujemo ideološko, ampak praktično, glede na to kako je kdo sposoben večini prebivalcev zagotavljati normalne in enakopravne pogoje za življenje! In naši, če se izkažejo za nesposobne, niso več naši! Pa kaj delajo doma med štirimi stenami nobenega ne zanima, niti versko niti kako drugače... :yes:
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

Že nekaj časa smo brez abotnih in norih zapisov skrajne komunistke Slapšakove pa limam zadnjega s hvalnico Tei Jarc. Ampak v deželi ritolizniških slabičev in oportunistov ni važen pomen zapisanega, važna je korist, ki jo komunistka pridobiva z vulgarnim onaniranjem v Večeru in je zato vendar jako pomembna medijska oseba. Borka proti fašizmu!Drage dame


"Nagovarjam vas, ker se mi zdi, da ni povsem v redu, da Teo Jarc prepričljivo zagovarja samo Boris Vezjak, še manj pa, da jo napadajo vsi, od desnih prostakov do ambicioznih štiridesetletnikov s polimorfno etično držo. Napad na Teo Jarc je namreč tako mizogin, seksističen, patriarhalen in klerikalen ter glede na vse to tako beden, da je nedostojen že samo molk. Državljanka, sindikalistka in aktivistka je v družbi še nekaj planincev (eden je junaško s seboj na vrh Triglava nesel tudi kolo) slučajno naletela na predsednika vlade in notranjega ministra, kako v mraku na terasi planinske koče čakata skupino Madžarov, da bi jo popeljala na vrh. Na poti so srečali tudi obrambnega ministra, vendar je temu po njegovih lastnih besedah uspelo pobegniti, kar je povsem v skladu z njegovo funkcijo. Tea Jarc, ki jo je eden od obeh visokih državnih funkcionarjev označil za svinjo, neki neonacist pa jo je obtožil, da je pograbila njihov transparent in z njim izginila, je lastno prizadetost zmogla odriniti na stran in je predsedniku vlade povedala natanko tisto, kar bi mu povedalo 87 odstotkov volivcev, ki so se udeležili referenduma o zakonu o vodah. Namreč, da nima več niti oblasti niti avtoritete. Pravzaprav je le verbalizirala njihovo stališče. Predsednik vlade in minister, vidno prestrašena kljub prisotnosti varnostnika, nista niti pomislila, koliko bi pridobila s tem, če bi skupino ljubeznivo povabila na pošten in odkrit planinski pogovor ob vročem čaju. Nasprotno, predsednik vlade je izustil eno od svojih neumnosti. Jezne planince je nekako hotel ozmerjati z norci pa je omenil "dan odprtih vrat" v Polju. Seveda dan oprtih vrat ne pomeni, da paciente spustijo na prosto, temveč da obiskovalci lahko prosto vstopajo v ustanovo. Kdo je potem tu pacient/norec? Da bi bil učinek popoln, sta minister in predsednik vlade kasneje izjavila, da sta naslednje jutro še razkužila in pospravila vrh Triglava (vileda in kadrovska metla?), da je bil spet čist in svet za madžarske obiskovalce. Mimogrede - je nacionalni simbol Triglav samo še protokolarni prostor za Janševe goste?

Drage dame (posamično, v društvih, strankah in drugače), francoski predsednik Macron je dobil pravo klofuto iz občinstva in se je znal vesti kot Francoz (v našem pomenu). Predsednik Drnovšek se je ob fizičnem nasilju v Ambrusu veliko ostreje obregnil ob nečloveške nasilneže. Predvsem sta znala ta dva predsednika ohraniti dostojanstvo. Nobeden ni potreboval medijske mlake, da bi ju branili. Že zato ta vrhunec napadov na mlado in prodorno žensko, ki je že leto dni vsak dan tarča žalitev, zahteva širok ženski odgovor. Predstavljajte si samo, da bi se skupina med srečanjem obnašala "dostojanstveno" oziroma da bi se brez odziva umaknila: ali res mislite, da jih varnostniki ne bi odrinili, se drli nanje in se pričakovano odzvali na znake in simbole, ki so jih nosili? Tea Jarc je tako ravnala, da bi zaščitila skupino, in bila je uspešna. Ne gre torej samo za to, da jo je treba braniti, treba jo je tudi pohvaliti zaradi skrbi za druge in hitrega odziva!

Ko je situacija brezizhodna, so nujne radikalne rešitve. Od tod nagovor dam, čuvajk zadnjega upanja
Drage dame, mnoge tudi same ob petkih redno protestirate. Vaša prisotnost, pisanost generacij, družbenih položajev, vaša eleganca in sproščenost so nedvomno najlepši del upora. Že zaradi osnovne ženske solidarnosti in spoštovanja do tistih, ki so se odločile za upor žrtvovati še veliko več, se postavite v bran Tei Jarc, ki govori in dela brez prestanka. Ali so vam res ljubši tisti modreci, ki morda ležijo tudi na kakem vašem kavču, občudujejo svoje besede in kalkulirajo, v kateri skupini bodo lažje uspeli, ter v javnost pošiljajo zmerne preračunane izjave? Mar vas predvidljivo tuljenje šarlatanskega psihologa - frustrologa ne motivira, da nabrusite kremplje v bran Tei Jarc? Ona je vaša sestra, hčerka, vnukinja. Vaša sveta dolžnost je, da branite njo in ne tistih, proti katerim skupaj z njo protestirate.

Drage dame, ne bom vas žalila z omenjanjem primerkov istega spola, ki so bile žrtve jogurtne abstinence ali solistke na opornih žicah ali pozabljive trolke ali zagovornice imena in dela vodje v vsaki pozi. Toda če se katera od njih odloči postati v resnici ženska, je ne bi smeli na noben način zavrniti. A ker nevarnost take odločitve ni prav velika, ne bom vztrajala.

Drage dame, sposobnost in prodornost mladih žensk sta bili ključni za izvedbo in uspeh referenduma ob spremembi zakona o vodi. To je zasluga, ki so jo one nesebično delile z vsemi drugimi. Nobenega dvoma ni, da bodo v naslednji podobni situaciji ravnale enako. S tako gotovostjo in zaupanjem v njihove moči pridobimo veliko več kot od katerekoli politične stranke. Odšle so v prihodnost, preverile, kaj je treba storiti, in se vrnile, da bi to uspešno izpeljale med nami. Vse, kar zahtevajo od nas, je, da preverimo, ali imajo prav. Kateri politik/političarka ponuja kaj podobnega? Je res težje slediti mladim ženskam kot prostaškim šestdesetletnikom, ki odkrito lažejo, kradejo in žalijo?

Drage dame, ali ni bilo prijetno videti prestrašenega Janšo in Hojsa in kdo ju je prestrašil?Drage dame, nedostojno vas je znova opominjati, upam samo na razumen odziv.

Moj nagovor dragih dam je, priznam, znak globokega obupa. Dva glavna konja domačih jezdecev apokalipse, begunci in epidemija, sta videti neutrudna. Predsednik vlade je prestopil vse predstavljive meje in je spet povzročil zmedo v evropskih institucijah. Tokrat je obljubil pomoč "samo tistim, ki so pomagali nam" v Afganistanu. Kaj to pomeni? Da je Slovenijo nekdo napadel (Afganistan?) in so nam neki ljudje pač pomagali? Do afganistanskih pomočnikov so slovenski vojaki prišli preko Italijanov, torej sploh ne gre za pomoč, ampak za vojaško prerazporejanje storitev. Drugih žrtev slabo vodene politike, tudi slovenske, ne bomo sprejeli niti jim ne bomo dovolili prečkati države, grozi Janša. Enako odločen je glede epidemije, tako v šolstvu kot v zdravstvu. Pred nami je tretje leto z eno najvišjih smrtnosti v Evropi, iz tega pa vlada vleče le politično zaslombo za svoj obstoj in bogatenje. Vprašanje zaustavitve te vlade, te stranke in te oblasti sploh ni več politično, ampak eksistencialno.

Naši pravi prijatelji v Višegrajski skupini, opozicija na Češkem, Poljskem, Madžarskem in Slovaškem, nas sumničavo opazujejo: ali ni bila naša naloga v mali Sloveniji s toliko vloženega dela in neutrudnega odpora najlažja? Nas bo prehitela madžarska opozicija, ki se resno upira novemu totalitarizmu in pripravlja povračilni udarec? Kako smo lahko dovolili tako manipulacijo z epidemijo in kako lahko prenašamo vse to tuljenje proti totalitarizmu s strani nekdaj totalitarizmu najzvestejših, ki si v resnici očitno niso nikoli premislili? Zakaj nekateri v opoziciji še vedno mislijo, da je najbolje, če ne namenjamo pozornosti tej grozljivki javnega komuniciranja, Janševim medijem, neprekinjenemu šumu njihovih žalitev, neonacističnim izpadom?

Odzivi na planinsko srečanje podajajo vznemirjujoče odgovore na vsa ta vprašanja. Tudi zato je ta dogodek tako pomemben. Ko je situacija brezizhodna, so nujne radikalne rešitve. Od tod nagovor dam, čuvajk zadnjega upanja. Tako kot je Tea Jarc napadla prva, tudi ker je težje napasti žensko, je treba izkoristiti vsako nezaščiteno točko patriarhata, v oblasti ali v opoziciji, in jo zavzeti. Močne ženske so vmes, politika jih zanima manj kot druge, življenje jih zanima veliko bolj kot druge. Močnejše podpore ne moremo dobiti od nikoder. Zato hvala, Tea."Truma komunistov je šla na Triglav SLUČAJNO srečat Janšo in Hojsa pa še kolo so nesli s sabo, ker jasno planinci s sabo na Triglav nosijo kolesa. Ampak ko(l)(m)u(m)nistka vendar piše svoje zmešane zapise otročetom in tistim z iq-jem pod 80 pikami pa ji radi vse verjamejo.


"Predsednik Drnovšek se je ob fizičnem nasilju v Ambrusu veliko ostreje obregnil ob nečloveške nasilneže."

Nori komunisti in seveda tudi ta nora komunistka namerno nič ne vedo, da so cigani pred "nečloveškim nasiljem" v Ambrusu v katerem se ni nikomur nič zgodilo, je bilo pa nekaj kričanja, UBILI domačina. To seveda ni bilo nobeno nečloveško nasilje, normalno je, da cigani kdaj koga ubijejo, pač folklorne posebnosti in ljudski plesi. Komunisti to zmeraj razumejo in tolerirajo.

"Ko je situacija brezizhodna, so nujne radikalne rešitve." In v tem našem "fašizmu" Svetlane brez problema javno sovražijo, lažejo in zaničujejo vrh izvršne oblasti ter vse nekomuniste, komunistična sodrga pa počne karkoli in ni nobenih posledic, nobenih maric, ki bi jih počakale pod hribom in nobenih procesov.

Seveda je vse v funkciji eskalacije komunističnega nasilja, začne se pa z razčlovečenjem žrtev. Drek lahko tudi pretepeš ali ubiješ, ker je vendar ničvreden drek.

Zato hvala, Svetlana, ker nam odkrito razlagaš, kdo ste komunisti in kaj ste namenili vsem ostalim.
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

https://forum.finance.si/?m=2951625&single

"Na Kitajskem ni nobenega kršenja človekovih pravic. Tam je Partija ljudem lepo povedala, da jih bo elektronsko pregledovala in nagrajevala ali kaznovala. Čisti računi, dobri prijatelji. Tukaj pa EU izumi covid, da bi lahko uturila isto in bogve kaj še.

Človekove pravice, osebna svobda in parlamentarna demokracija so instrumenti za idiote, s katere zna samo Amerika dobro upravljati. Tako doma, kot v tujini. Zato imajo v Ameriki eno leto volitve, da opica, ki hodi naje pozabi, kaj počne. Druge svobode, kot da opica gre vsake štiri leta na volitve, pa v Ameriki ni.

Tukaj pa so si vaški idioti, ki še vedno mislijo, da kapitalizem nastaja v parlamentu, nagrmadili 27.000 nevladanih organizacij za podkupovanje opic in nabili davke na kapitalske dobičke in IFI. Še prej pa je bil Kučan uvedel apartheid in s pomočjo rdečih direktorjev okradel vse po vrsti.

Sodobna Kitajska je poleg Texasa najbolj demokratična država na svetu. Ne ena in ne druga svojih kučanovskih opic ničesar ne vprašata.

Uriah Heep."
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

https://forum.finance.si/?m=2952093&single

"Zgrešuješ čas, v katerem živiš. Sledi samo še toatalna polomija. Tako v Franciji kot v Nemčiji in ostali EU. Denar, za katerim ne stoji koristno in potrebno delo, je vreden nula. Ta čas pa je že tukaj. Covid je samo njegova mimikrija, da bebavi folk preveč ne popizdi. Vse se v osnovi odvija po MBA formuli, do izvajanja katere pa navadni embeajevci nikoli ne pridejo, ker s svojo usrano celotno izobrazbo, do takega položaja nikoli ne povzpnejo. Vse je dizajnirano in injicirano bistveno višje in vprašanje je samo, kaj je cilj.

Možnosti sta dve, ali cuzelj za vse ali cuzelj za svoje. Obe možnosti pa vodita v kastno družbo in ukinitev zlaganega sistema demokracije. Razlike bodo samo v kvaliteti kaste, v kateri bo kdo pristal. Zakonodajna podlaga za tak sistem pa je poznana že iz rimskega prava, saj je v skrajnem primeru pripadnik vrhnje kaste, ki je brez škodnega primera izgubil svoje premoženje, to premoženje zakonito lahko dobil nazaj, v polni vrednosti, iz državne blagajne. Potrebno je čisto malo znanja aritemtike, da se tako stanje tudi danes uveljavi. Slovenija v tem smislu že dolgo trenira, ne da bi butlji, ki to vodijo, vedeli, kaj pravzaprav delajo.

Slovenijo najbolj tepe kučanovska defektnost, ki iz težnje po ohranitvi monopola, ne more preiti na realno vrednotenje dela in znanja. Pri Kučanu ne gre zgolj za to, da ima v okolici nepregledno število idiotov in lopovov, ampak je pri njem bistveno to, da sam ne more pogledati preko nivoja idiota in zato lahko živi samo od tega, da krade tiste, ki znajo in delajo. Tega se je bil Kučan zavedal že v socializmu in je že takrat naredil vse, da bi bila Slovenija abnormalna država, kjer bo celotna preobilna elita živela na cuzeljnu delavcev v proizvodnji.

Sedaj pa prihaja do clasha vloge živega dela nasproti vrednosti. Ne-ekspertno delo ne ustvarja nobene vrednosti več, število potrebnih ekspertov za kreacijo enote vrednosti pa tudi drastično pada. Rešitvi sta dve, ali popolna zaustavitev vsega razvoja in zgolj koriščeje rezultatov zadnjega tehnološkega nivoja ali prva in druga stopnja covidacije družbe. Prva stopnja pomeni nekaj letno stanje x-covida, druga stopnja, ki neminovno sledi, pa je getoizacija družbe po Hitlerjevem vzoru. Vmes ni ničesar.

Ker se svet vrti samo še v razmerju Amerika - Kitajska, je jasno, da bosta Amerika in svet potegnila krajšo, saj bo Kitajska po celotni Afriki lahko pridobivala vrednost na klasičen način, to je, da bo delu še naprej odvzemala vrednost in jo koristila sama, medtem ko Amerika tega ne bo mogla delati. Zato je vsako upanje EU, da ji digitalizacija lahko kaj realnega prinese ali celo trajno reši situacijo, jalovo in samo poslabšuje splošno stanje v družbi.

Na tej točki spet pride na dan snov za nižje MBA intelekte. Problem EU in ZDA bo namreč v tem, da se bodo tudi znotraj posameznih držav morale deliti, sicer nujne getoizacije ne bodo mogle vplejati. V EU to pomeni razpad unije, v Ameriki pa delitev Amerike na tri dele. V EU bo normalno življenje živela samo elita v metropoli, ostali pa bodo prisesani na TV in drogo.

V Ameriki pa bo normalno življenje živeli samo v Biblic Belt, Texasu, Nevadi, Novi Mehiki in enklavi Silicijevi dolini. Vsi ostali bodo na drogi in na življenskih nakaznicah, kot jih je poznala Jugoslavija, takoj po kočani WWII. Zanimivo, da bo moč tehnologije, ki bo še morala tekmovati s Kitajci, taka, da se Ameriki niti celega sveta ne bo splačao več krasti, da bi ta trend obrnila. Kitajci so z ne-ameriškega vidika tako vedno v prednosti. Zato bo Kitajska bogastvo širila, Amerika pa ožala. Perspektiva EU pa je podobna tisti, ki jo je doživel Rimski Imperij, potem, ko nenadoma ni mogel več krasti celotne severne Afrike in Bližnjega vzhoda.

Bo pa Slovenija tudi v tem svetu prva, saj bo med tistimi državami, katerim se bo godilo najslabše.

Uriah Heep."
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 7383
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Glede na to, kako psihopat (LOL vprašanje, kod je iz Polja ušel LOL) nagovarja svoje državljane, mislim, da jo je še poceni odnesel. Njegova funkcija je pač javna in javne osebe ne gre enačiti z menoj in teboj. Da imamo takšnega ciničnega in zagrenjenega psihopata za premiera je že samo po sebi dovolj žalostno in dovolj pove o njegovi trumi sledilcev. Sicer je pa kalimero s svojim delovanjem bliže HC komunistu kot fašistu oz. fašistu z obilico komunističnega pedigreja... pač ne more iz svoje kože. :cry_lol:
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

Najprej ni nikogar nič nagovarjal, sodrga mu je začela srat in težit.

Vrhovne funkcije so v vseh državah zaščitene, ker predstavljajo državo in tam ni prostega in službenega časa. Glede na to, da ni nobene pravosodne obravnave incidenta, pomeni, da so premiera napadli od zakulisne režimske strukture zaščiteni skrajneži. Brez te zaščite si ne bi upali niti muksniti, še manj pa bi šli namerno za premierom na Triglav. Pojavlja se tudi vprašanje, kako so izvedeli, kdaj točno bo na gori, zaradi pomena funkcije je varnostno vprašanje.

Takle javni napad je zate "poceni jo je odnesel". Javna funkcija ne pomeni, da ji potem vsak z ulice serje, pomeni, da je bolj zaščitena kot jaz in ti, še posebej, ko gre za vrh javnih funkcij. V posnetku nisem slišal kritike, temveč odkrito zasmehovanje in zaničevanje. Ko šestorazrednemu komunistu kdorkoli kaj reče, je takoj zgražanje, da je to napad na pomembno javno osebnost. Takoj so ovadbe in obravnave pa gre za kakega medijskega urednička ali kader iz javne inštitucije. Recimo nedotakljiva "neodvisna" Vesel in Veselinovič. Koliko stopenj na sistemskih klinih sta Vesel in Veselinović pod Janšo?

Želim ti, da bi vas vse pamet srečala, ker greste v smer javnega nasilja. Za izgovor vam bodo pa psihopati, fašisti, človeške smeti in drek, mrčes in neljudje, ki jih vendar morate "počistiti". A mislite, da ste levi nad vsemi, ker ste levi?

Vse to so znane metode komunistov in fašistov.
Zadnjič spremenil macon, dne 02.09.2021 13:36:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 7383
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Anything is possible
Be the Change You Want to See
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

https://www.24ur.com/novice/korona/neur ... oj-pc.html

Tole je fašizem. Ni epidemije, ni zakona. Cepiš se "prostovoljno". Če imaš posledice, se jebi.
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 7383
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Pri čemer debil niti ne pozna razlike med državno upravo in javno upravo. :wallbash:
In ja, vladati z odloki... kot otroci v vrtcu, ko jebe zakone in uradne poti, dajmo mi to po domače, ker se nam tako ljubi in ker lahko, kdo nam pa kaj more. Pa nas tožite.

Včeraj je Pirc Musarjeva v Tarči razturala in do konca ownala Kacota. :yes: :cry_lol:
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Uporabniški avatar
macon
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 2745
Pridružen: 24.12.2005 23:11:43
Kraj: Škofja Loka

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a macon »

Poli 78 napisal/-a: 17.09.2021 7:29:24 Pri čemer debil niti ne pozna razlike med državno upravo in javno upravo. :wallbash:
In ja, vladati z odloki... kot otroci v vrtcu, ko jebe zakone in uradne poti, dajmo mi to po domače, ker se nam tako ljubi in ker lahko, kdo nam pa kaj more. Pa nas tožite.

Včeraj je Pirc Musarjeva v Tarči razturala in do konca ownala Kacota. :yes: :cry_lol:
Ja. Na Financah pišejo, da so Janši verjetno na Blejskem forumu naročili gospodarji iz Bruslja in je Slovenija poskusni zajček za celo EU. Nikjer še niso tega uvedli. Seveda pa se pri tem ne bodo ustavili.

Bećki konjušari press.
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 7383
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Anything is possible
Be the Change You Want to See
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 7383
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Našemu največjemu komiju, kalimeru, mora igrati srce! :angel: :cry_lol: :cry_lol:
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/nepri ... dcu/595332
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Uporabniški avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Prispevkov: 7383
Pridružen: 23.10.2007 12:52:48
Kraj: Ljubljana

Re: Družbene anomalije: fašizem

Odgovor Napisal/-a Poli 78 »

Iz Trbovelj ...
Janša gre, Janša še pride, vmes žvižgi, klici in negodovanja, potem spet "na oni vhod gre" pa "ne, spodaj bo" pa, "spet ga ni, še pride...". Njega, velikega vodje pa od nikoder. En tak road movie triler na štengah 🙂 Potem smo od "organov", ki so morali biti tam proti svoji volji in bi raje bili med nami, izvedeli, da je že v dvorani DDT.
Zbrani so se začeli spraševati, kje za vraga je prišel v dvorano. Mnogi ne vedo, da ima DDT več vhodov, celo podzemne rove, in mož, ki se ima za velikega vojskovodjo in ki je sam samcat, kar iz rovov pod CD v Ljubljani, dobesedno golorok premagal celo JLA , se je obkrožen z vsaj 200 policisti specialci skrivaj splazil v notranjost doma, ki so ga leta 1956 s svojimi rokami in žulji zgradili rudarji.
Prav zanima me, kaj bi dejali na vse tole danes 😉
Še Miha Marinko, ki je leta 1958 prišel mirit štrajk rudarjev in je zbežal pred knapovskimi ženskami, je imel več poguma in je pred protestnike vsaj stopil in jih nagovoril. Veliki, največji Janez, pač ne. Po muki se junak pozna, pravi pregovor in Janez Janša je danes pokazal, da ni noben junak. Ampak politikant najslabše vrste. Zato ni čudno, da je bil deležen vsaj tri ure trajajočih žvižgov.
In, nobenih granitnih kock ni bilo, kot piše slavna dopisnica Dela, Polona Malovrh, ki ne zamudi nobene priložnosti, da ne pljune v obraz sokrajanom 😉 Nihče ni bil pijan, nesramen ali žaljiv. No, pol toliko žaljivk na račun Janše in vlade nisem slišal, kot jih drugače v treh twitih objavi Janez Janša o nas. Mimogrede, protestniki so Janezu zapeli celo Zdravljico 😉
A vseeno. Namen protesta je bil dosežen. Janša in celotna vlada je na lastni koži občutila, da v Zasavju niso zaželeni. Da zavračamo njihovo politiko izključevanja, deljenja, žaljenja in poniževanja, da nam je dovolj rušenja vseh demokratičnih standardov in kršenja Ustave in zakonov.
Obstajala je tudi "Nepreklicna odstopna izjava PV Janeza Janše", ki bi jo moral samo podpisati. Pa je seveda ni, ker mu je ni bilo moč predati. Na JAVNO tribuno v gledališki dvorani DDT v Trbovljah, kamor nas je pretekle dni vabila vlada RS sama, namreč nismo smeli.
Toliko za danes o viških demokracije, ki jih živimo v časih režima Janeza Janše 😉
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Odgovori