Dobri citati iz stripov...

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Gusar

Post by Gusar »

Kje pa si ti našel to prastaro temo? :mrgreen:...ampak saj je prav tak.
Namreč lepo je videti, da se na forumu še najdejo ljudje, ki stripe... berejo :mrgreen:
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

res je...... jaz že par mesecev nisem prebral nobenega. sploh nimam nobene volje
Gusar

Post by Gusar »

Ufff, jang za take bogokletne besede, bi ti blo treba pri priči odvzeti moderatorski čin na forumu :mrgreen:
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Gusar wrote:Ufff, jang za take bogokletne besede, bi ti blo treba pri priči odvzeti moderatorski čin na forumu :mrgreen:
se bojim da je še kak drug moderator dosti hujši primer :)
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

jang wrote: se bojim da je še kak drug moderator dosti hujši primer :)
Jaz? :)
Odstrani se pošast!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

TomDar wrote:
jang wrote: se bojim da je še kak drug moderator dosti hujši primer :)
Jaz? :)
na enega z juga sem mislil....da o Tornadu in Wizu sploh ne govorim :)
TomDar

Post by TomDar »

jang wrote: na enega z juga sem mislil....da o Tornadu in Wizu sploh ne govorim :)
Misliš na Mihca?

Pa saj wiz ni moderator!
Tornado je pa za just in case, če jaz ne morem :)

Mi je pa smešno tole okrog stripov, vedno se nekaj deli (a je to slovenska folklora ali kaj) v glavnem, če zbiraš stripe in manj bereš, si zbiratelj in ne ljubitelj. Če poleg kak strip prodaš, nisi zbiratelj si dealer. Če daš veliko denarja za kak strip si že neumen! Kerga vraga mora biti delitev, kakšen ljubitelj stripa si, ali ga enkrat na wc-ju prebereš ali pa ga daš v vrečko pa na polico? Važno je da se stripa poslužuješ na kakršen koli način!
Odstrani se pošast!
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

Pozabil si še na delitev intelektualnosti:
Če bereš From Hell strip si najvišje, potem sledijo ostale izdaje Fibre, L. Luke, Iznogud,
StripBumerang, ......,
nekje pri koncu Bonelli in čisto na koncu Ben 10 kateri je klasificiran kot p....r..a.

Meni osebno sta ta dva najnižja najbolj pri srcu, zato se čudim, da se sploh lahko še družimo.
tilitili
STRIPOHOLIK

Post by tilitili »

vse tole je samo dokaz, da se strip scena razvija, da nas je čedalje več in da imamo pač vsi svoje mnenje (in okus) - lastno ali sposojeno (vsi drugačni vsi enakopravni??). če se pa scena razvija v pravo smer je pa drugo vprašanje. pa saj niti ni mus da gre samo v eno smer. sam da ne gre u maloro :P
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

from hell je škrabotina...čisto na dnu pa tudi nisem :)
aja, pa večino na WC berem, vsaj bonelija :)
TomDar

Post by TomDar »

Nisem pozabil še na to delitev, med bralci, torej kaj se bere!
Izpustil sem jo ravno zato, ker je ta delitev GLUPA!

Ne vem, kako si sploh pustite do živega s takimi forami? pač bereš kaj ti paše, gledaš kar ti paše, ješ tudi kar ti paše. Če komu ni všeč in to tudi kritizira, to ne pomeni da krtizira tudi bralce, ki jim je to všeč (čeprav največkrat tako napišejo, kdo to bere? itd) oz največkrat bodo bralci užaljeni. To je tudi eden od razlogov, da jaz le redko katero strip zadevo kritiziram. Prvo nisem strokovnjak na tem področju, da bi ocenjeval zgodbo, risbo, ozadje te zgodbe, njeno poanto, ter umetniške in književne prijeme, ki so vkomponirani v ta strip, lahko pa povem svoje osebno mnenje, všeč ali ne in zakaj. Tukaj te nihče ne more degradirat zaradi tega! Je pa res, da je veliko provokacij in heca, ravno zato, ker se bodo nekateri potem tako odzvali!

Daj, napiši na katerikoli forum, da je zagor mevža v pajkicah z buzi(rdečo) majico ? Pa boš videl, koliko ljudi bo to smrtno resno vzelo! Pač, ker se jim žali ljubljen lik iz otroštva oz jim nekdo hoče "umazat" nostalgijo :)

Ja res, ne vem kako se lahko družimo, eni ki berejo bonellija, eni berejo Fibrine zadeve, od Strip agenta, Bumeranga itd.. verjetno ker imamo radi medij, na katerem se nahajajo, torej strip? ali pa se motim?
Odstrani se pošast!
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

TomDar wrote: Ja res, ne vem kako se lahko družimo, eni ki berejo bonellija, eni berejo Fibrine zadeve, od Strip agenta, Bumeranga itd.. verjetno ker imamo radi medij, na katerem se nahajajo, torej strip? ali pa se motim?
:yes:
Mumek
STRIPOHOLIK

Post by Mumek »

TomDar wrote:Daj, napiši na katerikoli forum, da je zagor mevža v pajkicah z buzi(rdečo) majico ? Pa boš videl, koliko ljudi bo to smrtno resno vzelo!
Z dovoljenjem: Zagor je buzi in mevža.

:cry_lol: :cry_lol: :cry_lol: :cry_lol: :cry_lol:

(Vseeno mislim, da se še najbolj goreči zagorjevci ne bi spustili na tako raven in sitnarili okoli tega. Ali pač?)
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Gusar wrote:Kje pa si ti našel to prastaro temo? :mrgreen:...ampak saj je prav tak.
Namreč lepo je videti, da se na forumu še najdejo ljudje, ki stripe... berejo :mrgreen:
Eeeee... ja.
Še nas je neki takih.
Čeprav - v zadnje pol leta samo cca 120 stripov...

@ vsem
Ja kako pa mate tule :D :D :D :D
13 postov v štirih urah - takle pa že dolgo ne... :D :D :D
TECI PETRA!!!!!!
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Jaz pa berem stripe :elvis:

Je pa res da sem se z novim Marti specialom na 128 straneh matral skoraj en teden (jajca od stripa, podobno kot zadnji redni Marti), Libelusovih Bonelli "klasik" pa lahko preberem več dnevno.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
Post Reply