Novosti Libellus

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

User avatar
Nobody
STRIPOHOLIK
Posts: 5873
Joined: 02.05.2005 13:03:56
Location: Gornji Slaveči 2

Re: Novosti Libellus

Postby Nobody » 12.01.2018 14:53:55

Nove Libellus najave na njihovi strani.

User avatar
gombi
Posts: 1147
Joined: 30.05.2010 11:22:53
Location: Trbovlje - LJ

Re: Novosti Libellus

Postby gombi » 12.01.2018 16:58:59

Evo, konačno, nakon razdoblja praznika i godišnjih odmora, vrijeme je da se vratimo uobičajenim navikama i običajima, tj. okrenemo novim najavama!Smile

Dakle, prvo izdanje u sklopu naše premijerne ovogodišnje ture u kojoj će biti osam izdanja je 28. po redu album najpoznatijeg i najdražeg nam pirata - Riđobradog - a naslov mu je “Tortuga je naša!”.

Nakon pustolovine koja se odigrala u Indijskom oceanu, nedaleko od Madagaskara, a u kojoj je glavnu ulogu imala Anne Le Vasseur – prelijepa crvenokosa piratica s “Nemilosrdnog” i Jastrebova kći - Riđobradi, Eric, Tronogi i Baba ponovno se vraćaju na područje Kariba gdje ih očekuju još jedna napeta avantura!

Ovaj album koji je u Francuskoj objavljen u rujnu 1995. godine scenaristički potpisuje Jean Ollivier, a crtački Christian Gaty.

Tradicionalno, tekst na stražnjoj korici ovog albuma potpisuje Renato Vladimir Renky, a na kraju još samo podatak da će redovna cijena Riđobradog 28 biti standardnih 120 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 96 kuna.

Evo kako izgleda Riđobradi 28:

Image


Drugo izdanje u ovoj prvoj ovogodišnjoj turi nosi naslov “Zlato i slava”, a riječ je o 29. albumu Riđobradog!

U ovoj knjizi imat ćete priliku pročitati svršetak napete pustolovine koja se odvijala na području između Tortuge i Paname, a kako će se sve završiti i kamo će se potom zaputiti Riđobradi i Eric doznat ćete u 30. albumu koji će također uskoro ugledati svjetlo dana (ali ne u ovoj turi, nego u jednoj od sljedećih).

Jean Ollivier i Christian Gaty autori su i ove pustolovine koja je u Francuskoj objavljena u rujnu 1996. godine, a tekst na korici - kao i obično - potpisuje Renato Vladimir Renky.

Na kraju još samo podatak da će redovna cijena Riđobradog 29 biti 120 kuna, no tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 96 kuna.

Bacite pogled:

Image


Treće izdanje u ovoj našoj novoj turi nosi naslov “ZELENA OPASNOST” i riječ je o Zagorovoj knjizi broj 53!

Kao što i sami sigurno znate, na kraju prošle knjige imali smo priliku vidjeti kako zlatna groznica nije mimoišla ni iskusne trapere, a što će biti s Chicom kojega je Rochas ustrijelio te hoće li se na kraju i oni uspjeti obogatiti imat ćete priliku pročitati u epizodama “Šake i zlatno grumenje” te “Razjareni Zagor” koje potpisuju Decio Canzio i Gallieno Ferri.

Potom, iz pera Alfreda Castellija i Franca Donatellija čeka vas prvi dio nove pustolovine koja nosi naslov “Zelena opasnost”, a inače, riječ je o izvornim brojevima 145, 146 i 147 koji su u Italiji premijerno objavljeni u razdoblju između kolovoza i listopada 1977. godine.

Kao i obično, cijena ove nove Zagorove knjige tijekom prva dva mjeseca iznosit će 156 kuna dok ćete je potom moći kupiti za normalnih 195 kn.

Evo kako izgleda Zagor 53:
Image


Četvrto izdanje (od ukupno osam) u ovoj našoj novoj turi koja će uskoro ugledati svjetlo dana je 20. kolorac Texa Willera, još jedan iz “best of” edicije, a ovaj put riječ je o priči pod naslovom “ZLOČIN NA ZALEĐENOM JEZERU”!

Ovu fenomenalnu epizodu koju mnogi fanovi svrstavaju među one najbolje svih vremena (postoji li ijedan pravi obožavatelj Texa Willera koji se ne sjeća Larsena, Macredyja, Butlera, Griffina i šerifa Ryana?!) potpisali su svima poznati Claudio Nizzi (scenarij) i Guglielmo Letteri (crtež).

“Zločin na zaleđenom jezeru” ima 260+ stranica i u Italiji je izvorno objavljen u razdoblju između srpnja i rujna 1984. godine u brojevima 285 - 287 redovnog serijala.

Cijena 20. Texova kolorca tijekom prva dva mjeseca bit će 240 kuna, a potom regularnih 300 kn.

Evo i naslovnice:
Image


Nathan Never maxi 3 sljedeća je knjiga iz ove naše nove ture koja će uskoro izaći, a dvije cjelovite epizode koje vas čekaju unutra su:

“Međunarodna zavjera” (Bepi Vigna / Germano Bonazzi)
“Pleasant City” (Bepi Vigna / Gino Vercelli)

Zamršene političke igre i mnoštvo obrata na 189 stranica stripa osnova su “Međunarodne zavjere”, a u “Pleasant Cityju” (na 94 stranice) imat ćete osjećaj kao da ste se vratili u 1950-e godine 20. stoljeća i u njima će vas dočekati ni više ni manje nego – Elvis!

NN MX 3 u Italiji je izvorno objavljen u travnju 2007. godine, a na kraju još samo informacija da će regularna cijena ovoga trećeg Nathanovog maxija biti 175 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 140 kuna.

Bacite pogled kako izgleda naslovnica trećeg maxija Nathana Nevera:
Image


Ovu novu turu polako privodimo kraju najavom četvrte knjige kolorne biblioteke Martina Mystèrea, a naslovi epizoda koje su uz pomoć Alfreda Castellija realizirali Mysterijanci (Andrea Artusi, Diego Cajelli, Giovanni Gualdoni, Ivo Lombardo, Enrico Lotti i Andrea Voglino) su:

“Pad Agarthija” (Mysterijanci / Carlo Piu, Carlo Velardi, Salvatore Cuffari & Giulio Giordano)
“Kamen mudraca” (Mysterijanci / Rosario Raho)
“U srcu tame” (Mysterijanci / Sauro Quaglia, Luca Maresca, Rosario Raho, Giulio Giordano, Salvatore Cuffari & Francesco Mortarino)

Ovom knjigom zaokružit ćemo cijelu prvu novu pustolovinu Martina Mystèrea koja se protegla na dvanaest brojeva (tj. jednu sezonu) te koja je i u Italiji i kod nas ostvarila sjajan uspjeh, a nama sad samo preostaje strpljivo čekati izlazak sljedećeg specijaliteta iz kuhinje Mysterijanaca!

Inače, gore navedene tri epizode u Italiji su izvorno objavljene prije samo nekoliko mjeseci – u razdoblju između kolovoza i listopada 2017. godine - a na kraju još samo informacija da će regularna cijena četvrte knjige Martinove kolorne biblioteke kao i obično biti 230 kuna, no tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 184 kune.

Evo kako izgleda naslovnica četvrtoga Martinovog kolorca:
Image


Nakon što je 2017. godina bila uistinu katastrofalna što se broja objavljenih redovnih knjiga Dylana Doga tiče, ova će biti potpuno drukčija i u njoj ćemo dati sve od sebe kako bismo nadoknadili sve što je zbog objektivnih razloga preskočeno u prošloj.

Stoga, predzadnja knjiga u ovoj našoj novoj turi bit će Dylan Dog 31, a ovo je popis priča i autora koji vas čekaju unutra:

“Preobražaj” - Claudio Chiaverotti / Giuseppe Montanari & Ernesto Grassani
“Mozaik užasa” - Claudio Chiaverotti / Corrado Roi
“Prikaze” - Claudio Chiaverotti / Giovanni Freghieri

Izvorno, ove epizode u Italiji su objavljene između travnja i lipnja 1994. godine (originalni brojevi 91-93), a u njima vas nestrpljivo očekuju Rebecca Stanford, Maude Randall, Bloodsbury i - Zorex!

Od ove knjige, nakon sjajnih 30 naslovnica koje je nacrtao za nas te na račun kojih je i dobio čast da isto to odradi i za 50 koprodukcijskih brojeva SBE-a i Repubblice, naš dragi prijatelj Bruno Brindisi zbog svojih novih privatnih obaveza neće više biti u mogućnosti crtati naslovnice za naša izdanja te će to od ovoga broja preuzeti još jedan fenomenalni autor i naš dragi prijatelj - Pasquale Del Vecchio! O njegovom radu i kvaliteti bespredmetno je uopće trošiti riječi, a mi smo uvjereni da će i on, baš kao i Bruno Brindisi te Darko Perović, nakon rada na našim izdanjima preuzeti i crtanje naslovnica nekog serijala i u matičnom SBE-u.

Inače, sam zastoj u našoj produkciji Dylana Doga je i nastao zbog toga što je Pasquale bio zauzet sve do rujna prošle godine jako bitnim maxijem Texa Willera, a budući da smo mi željeli baš njega jedina opcija je bila strpljivo pričekati dolazak jeseni tijekom koje je on vrijedno krenuo s crtanjem naslovnica za našega Dylana...

Na kraju još samo podatak da će Dylan Dog 31 koštati regularnih 175 kn, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 140 kuna.

Evo kako izgleda naslovnica DD 31
Image


I konačno zadnja knjiga u našoj sljedećoj turi je Dylan Dog 32, a evo popisa epizoda koje vas očekuju u njoj (zajedno s Hannom, Glorijom, Danom, Bobom i Brettom) te njihovih autora:

“Žena koja ubija prošlost” - Claudio Chiaverotti / Bruno Brindisi
“Dani košmara” - Gianfranco Manfredi / Luigi Siniscalchi
“Izazov” - Claudio Chiaverotti / Giuseppe Montanari & Ernesto Grassani

U Italiji su ove epizode premijerno objavljene u razdoblju između srpnja i rujna 1994. godine (originali 94-96), a kao i za prošlu knjigu, specijalnu naslovnicu za ovo naše izdanje nacrtao je i kolorirao sjajni Pasquale Del Vecchio!

Kao i obično, Dylan Dog 32 koštat će standardnih 175 kuna, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 140 kn.

A evo i naslovnice 32. DD-a:
Image

User avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Posts: 6005
Joined: 23.10.2007 12:52:48
Location: Ljubljana

Re: Novosti Libellus

Postby Poli 78 » 14.01.2018 18:22:45

V naslednji turi pa:
Martin Mystere 94
Tex 85 (357-358)
Tex 86 (616-617)
Mister No 88
Nathan Never 11
Nathan Never 65
Zagor 54
Texone 10
Anything is possible
Be the Change You Want to See

User avatar
horex2
STRIPOHOLIK
Posts: 2188
Joined: 28.02.2006 15:23:46
Location: trbovlje

Re: Novosti Libellus

Postby horex2 » 09.02.2018 12:18:00

:whistle: :crazy:
upam, da bo tole hitro zunaj, ker sem že v nestrpnem pričakovanju :cry_lol:
šus u zagreb :cry_lol:
horex je zakon, pa reno tud...

User avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Posts: 9736
Joined: 26.01.2005 19:42:10
Location: bled

Re: Novosti Libellus

Postby jang » 09.02.2018 12:53:34

Konec mesca

User avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Posts: 9736
Joined: 26.01.2005 19:42:10
Location: bled

Re: Novosti Libellus

Postby jang » 16.02.2018 7:41:24

Originally posted by Garfield_Mo
Druga naša ovogodišnja tura bit će u prodaji već za nekoliko dana, a prva od osam knjiga koliko će ih biti u njoj nosi naslov “Ulovljeni lovac” i riječ je - naravno - o Zagoru 54!

Epizode koje vas čekaju unutra su:

Vatreno krštenje (Castelli & Nolitta / Donatelli & Tenenti + Ferri)
Crveni ratnik (Nolitta / Ferri)
Znak hrabrosti (Nolitta & Castelli / Ferri & Donatelli)

Jasno, riječ je o izvornim brojevima 148, 149 i 150 koji su u Italiji premijerno objavljeni u razdoblju između studenog 1977. i siječnja 1978. godine, a kao i obično, cijena 54. Zagorove knjige tijekom prva dva mjeseca iznosit će 156 kuna dok ćete je potom moći kupiti za standardnih 195 kn.

Bacite pogled:
Image
upload image from url


Kolorni Texone broj 10 drugo je naše izdanje u ovoj novoj turi, a autori koji potpisuju epizodu pod naslovom “Čovjek iz Atlante” su Claudio Nizzi i Jordi Bernet.

Ova priča u Italiji je izvorno objavljena u studenom 1996. godine, a kao što je to i uobičajeno, cijena i ovog Texonea tijekom prva dva mjeseca bit će promotivnih 196 kuna te potom standardnih 245 HRK.

Bacite pogled:
Image
upload image from url


85. knjiga Texa Willera treće je izdanje (od ukupno osam) iz ove naše nove ture koja za nekoliko dana izlazi van, a naslov joj je - “BLAGO IZGUBLJENOG GRADA”.

Scenarij ove pustolovine na 170+ stranica koja je izvorno u Italiji objavljena u srpnju i kolovozu 1990. godine (originalni brojevi 357 & 358) potpisuje Claudio Nizzi, a crtež je djelo Alberta Giolittija - Gilberta.

Redovna cijena Texa 85 bit će 175 kuna, a ona posebna, tijekom prva dva mjeseca, iznosit će 140 kn.

Evo kako izgleda Tex 85:
Image
upload image from url


Odmah nakon 85. slijedi i 86. knjiga Texa Willera pod naslovom “JUNACI IZ UTVRDE KEARNY”, a izvorni brojevi u kojima je bila objavljena u Italiji su 616 i 617 (veljača i ožujak 2012. godine).

Tito Faraci je autor scenarija, braća Raul i Gianluca Cestaro potpisuju crtež, a regularna cijena ove priče na 220+ stranica bit će 185 kuna dok će ona posebna, tijekom prva dva mjeseca, iznositi 148 kn.

Bacite pogled:
Image
upload image from url


Peto izdanje u ovoj našoj novoj turi je 11. knjiga regularne serije Nathana Nevera, a tri sjajne epizode koje vas čekaju unutra su:

“Gabrijelova zagonetka” (Antonio Serra / Roberto De Angelis)
“Kitov pjev” (Antonio Serra / Mario Alberti)
“Dirty boulevard” (Michele Medda / Germano Bonazzi)

Kao što i sami već sigurno znate, riječ je o originalnim epizodama 30 - 32 koje su u Italiji izvorno objavljene u razdoblju između studenog 1993. i siječnja 1994. godine, a za domaći rad upućujemo vas na sljedeće epizode:

“Specijalni agent Alfe” (NN 1)
“Zabranjena zona” (NN 3)
“Ljudi sjene” (NN 3)
“Onkraj zvijezda” (NN 5)
“Prvak” (NN 6)
“U ponoru sjećanja” (NN 7)
“Jedanaesta zapovijed” (NN 7)
“Vrijeme osvete” (NN 7)
“Zatočenica dvorca” (NN 9)
“Vampyrus” (NN 9)
“Posljednji val” (NN 10)
“Iz dubokog svemira” (NN SP 2)

Kao i uvijek dosad, čudesni Roberto De Angelis ekskluzivno je za naše izdanje nacrtao tri nove naslovnice, a na kraju još samo podatak da će regularna cijena 11. Nathanove knjige biti 175 kuna, no tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 140 HRK.

Evo kako izgleda NN 11:
Image
upload image from url


Šesto izdanje (od ukupno osam) koje ćemo najaviti u sklopu ove naše sljedeće ture koja će za nekoliko dana biti u prodaji je 65. knjiga Nathana Nevera, a epizode koje vas čekaju u njoj (originalni brojevi 192, 193 i 194) su:

“Savez” (Alberto Ostini / Mario Atzori)
“Zakon krvi” (Alberto Ostini / Matteo Resinanti & Stefano Martino)
“Ulice New Yorka” (Stefano Vietti / Paolo Di Clemente)

Na kraju, evo i domaćeg rada za ovu knjigu:

“Gradske bande” (NN 57)
“Tehnopati” (NN 58)
“Izazov u nepoznatome” (NN 64)

Regularna cijena i ove Nathanove knjige bit će 175 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 140 kuna.

Bacite pogled:
Image
upload image from url


Predzadnja knjiga u ovoj našoj novoj turi nosi naslov “Zavjera” i riječ je o 88. knjizi Mister Noa!

Scenarij ove pustolovine u kojoj ćemo ponovno vidjeti legendarnog Krugera potpisao je Luigi Mignacco, braća Domenico i Stefano Di Vitto autori su crteža, a u Italiji “Zavjera” je na 220+ stranica izvorno objavljena u razdoblju između veljače i travnja 1994. godine u brojevima 201, 202 i 203 redovnog serijala.

Što se prijašnjih epizoda tiče, ovo su naslovi onih koje biste trebali prelistati prije čitanja ove:

Rio Negro (MNo 7)
Operacija “Posejdon” (MNo 7)
Neumoljivi (MNo 21)
Zbogom, Afriko! (MNo 84)

88. knjiga Mister Noa tijekom prva dva mjeseca koštat će 156 kuna, a potom će cijena iznositi regularnih 195 kn.

Bacite pogled:
Image
upload image from url


Ovu našu sljedeću turu koja će izaći za nekoliko dana zatvaramo najavom 94. knjige Martina Mystèrea koja nosi naslov “PULCINELLINA TAJNA”, a autori su Stefano Santarelli (scenarij) i Rodolfo Torti (crtež).

Sigurni smo da već i sami znate kako je riječ o još jednoj pustolovini koja nikad nije bila objavljena na ovim prostorima, a izvorno je izašla u Italiji u studenom i prosincu 1993. godine u brojevima 140 i 141.

Slijedi popis epizoda koje biste trebali prolistati prije čitanja “Pulcinelline tajne”:

MM 20 - “TOTHOVA KNJIGA”
MM 21 - “MISTERIJ NURAGA”
MM 27 - “KNEZ TAME”
MM 90 - “KAZALIŠTE SJEĆANJA”

Redovna cijena MM 94 bit će 180 kuna, a ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznosit će 144 kune.

Evo kako izgleda MM 94:
Image
upload image from url

User avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Posts: 9736
Joined: 26.01.2005 19:42:10
Location: bled

Re: Novosti Libellus

Postby jang » 16.02.2018 23:12:15

Baje da Dragonero uskoro :yes:

User avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Posts: 6005
Joined: 23.10.2007 12:52:48
Location: Ljubljana

Re: Novosti Libellus

Postby Poli 78 » 01.04.2018 18:52:13

I treća naša ovogodišnja tura bit će uskoro u prodaji, a prva od osam knjiga koliko će ih biti u njoj nosi naslov “Sablasti”!

Jasno, riječ je o 55. Zagorovoj knjizi, a epizode koje vas čekaju u njoj su:

Smirnoffova utvrda (Castelli / Donatelli)
Zadatak obavljen! (Castelli / Donatelli & Segna)
Sablasti (Castelli / Segna)

Kao što svi ljubitelji Gospodara Darkwooda vrlo dobro znaju, radi se o originalnim brojevima 151, 152 i 153 koji su u Italiji izvorno objavljeni u razdoblju između veljače i travnja 1978. godine.

Kao i obično, cijena Zagorove knjige broj 55 tijekom prva dva mjeseca iznosit će 156 kuna, a potom ćete je moći kupiti za standardnih 195 kn.

Bacite pogled:

Image

Image


21. kolorac Texa Willera, još jedan iz njegove “best of” edicije, drugo je izdanje (od ukupno osam) u ovoj našoj novoj turi, a naslov mu je “ČOVJEK KOSTUR”!

Ovu sjajnu epizodu, jednu od najupečatljivijih u cijelom serijalu, potpisali su Claudio Nizzi (scenarij) i Fernando Fusco (crtež), a u Italiji je premijerno na 250+ stranica objavljena u razdoblju između prosinca 1985. i veljače 1986. godine u brojevima 302-304 redovne serije.

Cijena 21. Texova kolorca tijekom prva dva mjeseca bit će 240 kuna, a potom regularnih 300 kn.

Bacite pogled:

Image

Image
Anything is possible
Be the Change You Want to See

User avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Posts: 6005
Joined: 23.10.2007 12:52:48
Location: Ljubljana

Re: Novosti Libellus

Postby Poli 78 » 01.04.2018 18:53:34

Treće izdanje (od osam) u turi koja slijedi treći je integral sjajne, neponovljive Kriss od Valnora, a u njemu vas očekuju sljedeće dvije epizode:

1. Crveno kao Raheborg
2. Otok izgubljene djece

Što se autora tiče, prvi album trećeg integrala ovoga fenomenalnog spin-off serijala legendarnog Thorgala potpisali su naši stari znanci Yves Sente (scenarij) i Giulio De Vita (crtež), a u drugom albumu naslijedili su ih Xavier Dorison & Mathieu Mariolle (scenarij) te Roman Surzhenko (crtež).

Kao i obično, naslovnicu potpisuje jedan od najvećih crtača svih vremena - Grzegorz Rosiński - a za sam kraj još samo informacija da će redovna cijena trećeg integrala Kriss od Valnora biti uobičajenih 185 kuna, no tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 148 kuna!

Evo kako izgleda Kriss 3:

Image

Image
Nakon trećeg integrala Kriss od Valnora vrijeme je da najavimo i drugi integral naše drage, simpatične Vučice, a u njemu vas očekuju sljedeća tri albuma:

1. Vrana
2. Skald
3. Kraljica mračnih vilenjaka

Sve priče u ovoj knjizi ponovno potpisuju Yann (scenarij) i Roman Surzhenko (crtež), a u Francuskoj su izvorno objavljene u travnju 2014. (Vrana), siječnju 2015. (Skald) i rujnu 2016. godine (Kraljica mračnih vilenjaka).

Na kraju još samo informacija da će redovna cijena drugog integrala “Vučice” biti 225 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 180 kuna.

Bacite pogled:

Image

Image
Anything is possible
Be the Change You Want to See

User avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Posts: 6005
Joined: 23.10.2007 12:52:48
Location: Ljubljana

Re: Novosti Libellus

Postby Poli 78 » 01.04.2018 18:55:14

Peta knjiga u ovoj našoj novoj turi nosi naslov “Kuća koja je vrištala u tami” i riječ je o trinaestoj “Priči iz baze Drugdje” koja je izvorno u Italiji izašla u rujnu 2010. godine i u kojoj nas čeka maestro zločina - Edgar Allan Poe!

Autori ove priče naši su stari poznanici Carlo Recagno (scenarij) i Sergio Giardo (crtež), a u samoj knjizi čeka vas i tradicionalni tekstualni dodatak za koji je pored Recagna zaslužan i stari majstor Alfredo Castelli.

Redovna cijena PIBD 13 je 120 kuna, a ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznosit će 96 HRK.

Bacite pogled:

Image

Image

Šesto izdanje u ovoj našoj novoj turi nosi naslov “GOSPODAR TAME” i riječ je već o 89. knjizi našega simpatičnog pilota - Mister Noa!

Scenarij ove priče potpisao je Luigi Mignacco, crtež legenarni Franco Bignotti, a u Italiji je na 160+ stranica izvorno objavljena u travnju i svibnju 1994. godine u brojevima 203 i 204 redovnog serijala.

89. knjiga Mister Noa tijekom prva dva mjeseca koštat će 140 kuna, a potom će cijena iznositi regularnih 175 kn.

Bacite pogled:

Image

Image
Anything is possible
Be the Change You Want to See

User avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Posts: 6005
Joined: 23.10.2007 12:52:48
Location: Ljubljana

Re: Novosti Libellus

Postby Poli 78 » 01.04.2018 18:55:52

Predzadnje izdanje u našoj novoj turi je 95. knjiga Martina Mystèrea koja nosi naslov “TRINAESTI ZNAK”, a autori su Alfredo Castelli & Alessandro Russo (scenarij) i Franco Devescovi (crtež).

Ova pustolovina izvorno je u Italiji objavljena u siječnju 1994. godine u broju 142, a inače je riječ o sedmoj priči iz ciklusa takozvanih talijanskih misterija.

Evo i popisa epizoda koje biste trebali prolistati prije čitanja “Trinaestog znaka”:

MM 60 - “PALADIN ROLAND”
MM 90 - “KAZALIŠTE SJEĆANJA”
MM 94 - “PULCINELLINA TAJNA”

Redovna cijena MM 95 bit će 150 kuna, a ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznosit će 120 kuna.

Evo kako izgleda MM 95:

Image

Image

Ovu našu sljedeću turu koja će uskoro izaći van zatvaramo najavom 96. knjige Martina Mystèrea koja nosi naslov “CASANOVA”, a autori su Stefano Santarelli (scenarij) i Luigi Coppola (crtež).

U Italiji, ova je epizoda premijerno objavljena u broju 143 redovnog serijala, u veljači 1994. godine, i osma je po redu u sklopu talijanskih misterija.

Redovna cijena 96. Martinove knjige bit će 150 kuna, a ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznosit će 120 kn.

Bacite pogled:

Image

Image
Anything is possible
Be the Change You Want to See

User avatar
horex2
STRIPOHOLIK
Posts: 2188
Joined: 28.02.2006 15:23:46
Location: trbovlje

Re: Novosti Libellus

Postby horex2 » 02.04.2018 14:21:56

:baw: :yes:
horex je zakon, pa reno tud...

User avatar
tilitili
STRIPOHOLIK
Posts: 6007
Joined: 26.02.2009 21:26:50
Location: zagorje ob savi

Re: Novosti Libellus

Postby tilitili » 02.04.2018 19:49:04

horex2 wrote::baw: :yes:
se strinjam. nič zame - pršparam.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.

User avatar
Poli 78
STRIPOHOLIK
Posts: 6005
Joined: 23.10.2007 12:52:48
Location: Ljubljana

Re: Novosti Libellus

Postby Poli 78 » 03.04.2018 8:49:46

Se strinjam tili, enako zame. :mrgreen:
Anything is possible
Be the Change You Want to See

User avatar
jang
Moderator STRIPOHOLIK
Posts: 9736
Joined: 26.01.2005 19:42:10
Location: bled

Re: Novosti Libellus

Postby jang » 03.04.2018 9:41:15

uf...6/8
pa še tale Color Tex je odlična zgodba in me kar mika...bo pa Torgal kr malo počakal..
MM in MNo sta pa prijadrala v SD vode.. prodaja zna past, tole se dobi za male pare..še jaz razmišljam da je škoda dnarja :mrgreen: