Tisti, ki ste slikali, dodajte slike in povejte kako je bilo

Moderatorji: TomDar, jang, Corto, Mioke
Ha, tudi Ljubljana ni blizu, da vidiš kako sem našel glavno cesto do doma!jang napisal/-a:fajn je bilo...edino z vremenom smo pa res imeli smolo
posebej pohvaljeni vsi ki so prišli od daleč (Prekmurje, Maribor, Kočevska, Tolmin)
pohvale tudi Iztok-u za peko
Dare, vsi, ki ste glavne face in jedro Stripoholikov ste bili, to mi je največ pomenilo, videt in se družit z vami. Iz opravičljivih razlogov je manjkal Xsabaras, ki je tudi imel namen priti z nami.TomDar napisal/-a:Čakam gasilske slike !
Drugače je bilo fajn! Veliko dela, planiranja, nabave in vsega ostalega, pa da bi malo "vlage" to pokvarilo, no way
Pozitivno so me presenetili Simao z družinico, ter Nobody (z malo nečakinjo) ker so edini, katerim nebi zameril, če se nebi mogli udeležiti piknika. Namreč tako Lana kot mala Lilly sta še zelo majhni in bi se kaj lahko prehladile, tako da![]()
Vesel sem bil pa tudi vseh, ki so se udeležili in ki so pokazali, da je tudi druženje med striparji možno
Ostali, ki niste mogli, pa drugič, lahko vam je žal
Upam, da ste se imeli fino. Za naslednji piknik, pa bomo videli, če bo interes, pa mogoče spet probamo...